tag:blogger.com,1999:blog-7920575877710378710.post8160812568479213667..comments2014-04-10T16:57:39.815+09:00Comments on לִבִּי בְמִזְרָח: חוויות אוכלJapanizahttp://www.blogger.com/profile/07519602122979068274noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-7920575877710378710.post-85810415791803032242012-02-07T22:32:14.465+09:002012-02-07T22:32:14.465+09:00היי ניבה,
שמחתי לשמוע שאת נהנית מהבלוג. אני מניחה...היי ניבה,<br /><br />שמחתי לשמוע שאת נהנית מהבלוג. אני מניחה שלילדים שלך זה מספיק כי הקיבה שלהם קטנה עדיין, אבל אני אדם גדול... :-)<br /><br />הבלוג שלך נראה מעניין. אולי אקבל השראה ואחזור לקופסת האוכל שלי!Japanizahttps://www.blogger.com/profile/07519602122979068274noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7920575877710378710.post-17898763802065068062012-02-07T16:32:51.678+09:002012-02-07T16:32:51.678+09:00וואו, איזה יופי של בלוג :-) רק הבוקר הכרתי אותו, ד...וואו, איזה יופי של בלוג :-) רק הבוקר הכרתי אותו, דרך הפנייה בחתימה שלך. אני קוראת ונהנית. כנראה התעכבתי להשאיר תגובה דווקא כאן כי כתבת על בנטו- שקרוב לליבי עד מאוד :-) אני מכינה לבנים שלי בנטו בקופסאות בגודל 600-700 מ"ל וזה די מספיק להם. אבל האוכל באמת צפוף צפוף בתוכן. אני ממש מקווה להמשיך ולקרוא אצלך. ממש מענין :-) להשתמע ניבה http://oishii-o-bento.blogspot.com/p/blog-page_24.htmlNISAIOMhttps://www.blogger.com/profile/07590385748096963610noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7920575877710378710.post-84395400286800043072011-11-12T15:34:53.190+09:002011-11-12T15:34:53.190+09:00חבל שאין ליד הבנטו ההוא קנה מידה.
בכל אופן, אני מ...חבל שאין ליד הבנטו ההוא קנה מידה.<br /><br />בכל אופן, אני מצטרפת לגאיה - גיודון, קאצודון, אודון, ראמן, יאקיסובה.<br />ראמן זה בכלל סוג של אינסופי.Parmesanhttps://www.blogger.com/profile/03783901337005455751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7920575877710378710.post-31543670173617070452011-11-03T04:27:49.026+09:002011-11-03T04:27:49.026+09:00אני גם לא מבינה איך אפשר לשבוע מבנטו, אבל גיליתי ש...אני גם לא מבינה איך אפשר לשבוע מבנטו, אבל גיליתי שבמסעדות הפועלים שמוכרות דברים כמו גיודון (אורז עם בשר מעל) קאטסודון (שניצל עם ביצה מעל אורז) או אפילו מרקי אודון וראמן, אני הרבה יותר שבעה.Gaia_Vedaihttps://www.blogger.com/profile/16406523254483806769noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7920575877710378710.post-30498642017696095432011-11-02T17:55:10.512+09:002011-11-02T17:55:10.512+09:00klozone, אכן כך. רוב קופסאות הבנטו הן די קטנות, זו...klozone, אכן כך. רוב קופסאות הבנטו הן די קטנות, זו הכי גדולה שמצאתי :(Japanizahttps://www.blogger.com/profile/07519602122979068274noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7920575877710378710.post-66424309452869194672011-11-02T17:52:36.271+09:002011-11-02T17:52:36.271+09:00האם התמונה הראשונה זה צרות ההגשב בשם בנטו (BENTO)?...האם התמונה הראשונה זה צרות ההגשב בשם בנטו (BENTO)?klozonehttps://www.blogger.com/profile/05541289367226608207noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7920575877710378710.post-18051840742112658582011-11-02T15:56:30.794+09:002011-11-02T15:56:30.794+09:00וחשבתי שרק אני הייתי רעבה כשהגעתי לפה- זה שהייתי ב...וחשבתי שרק אני הייתי רעבה כשהגעתי לפה- זה שהייתי בהריון חודש שביעי והניסיון לשמור על כשרות כנראו עזרו :)<br />אהבתי את הבלוג אני אמשיך לקרוא (כשילדים יתנו לי...)ניליhttps://www.blogger.com/profile/08105730984936910579noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7920575877710378710.post-31701986020269035522011-11-01T23:09:37.577+09:002011-11-01T23:09:37.577+09:00אני לא יודעת, האמת היא שאני דווקא בזמן האחרון מנסה...אני לא יודעת, האמת היא שאני דווקא בזמן האחרון מנסה לרזות ולכן מכינה לעצמי הרבה אוכל יפני (בגודל יפני) בבית. אני מתפוצצת מזה (היום אכלתי חתיכת סלמון של מאתיים חמישים גרם עם סומן ואדממה), אז כנראה זה עניין של קיבולת באופן כללי. אולי גם ביפן תרבות האוכל היא כמו תאילנד. כלומר, הם אמנם אוכלים מנות קטנות, אבל הם אוכלים פעם בשעתיים בערך - אז הם לא ממש רעבים. שימי לב אם נראה לך שיחסית הרבה אנשים מנשנשים בשעות כמו עשר-אחת-עשרה או ארבע-חמש, לפני הארוחות הגדולות...הגברת האפורהnoreply@blogger.com